19 Kasım 2011 Cumartesi

Ucuz Oto Kiralama yapmak istiyorsanız, hemen Bilhan'a!

Ucuz oto kiralama yapmak mı istiyorsunuz?
Kim istemez ki. Elbette ucuza otomobil bulmak kolaydır. Yalnız ucuz otomobil bulduk diye hemen kiralama yapmamız biraz mantıksız olabilir.


Normal araba alış, satış sektöründe eski model otomobiller, km.si yüksek olan otomobiller nasıl daha uygun fiyata satılıyorsa, yine aynı şekilde kiralama sektöründe yer alan otomobiller de ucuz oto kiralama başlığı altında değerlendirilebiliyor. Elbette bütçesi fazla yüksek olmayanların bu tür araçları tercih etmekten başka bir şansı kalmıyor.

Bu tür firmaların haricinde, 2011 model, kaliteli otomobilleri ile ucuz oto kiralama hizmeti veren firmalarda bulunmaktadır. İşte onlardan bir tanesi;

Bilhan Rent A Car
İstanbul merkezli olup tüm İstanbul'un şoförsüz ve Şoförlü Oto Kiralama ihtiyaçlarını karşılamaktadır. 7 den 70 e ekonomik, lüks, vip sınıflı araçlar ile en uygun fiyatlar ile en iyi kaliteyi sizlere sunmaktadır. Firma hakkında detaylı bilgi almak için www.bilhanrentacar.com web sitesine girerek hem bilgi alabilirsiz, hem de diğer detayları öğrenebilirsiniz.

Bilhan ile Range Rover Kiralama hizmetleri

Bilhan Rent A Car, İstanbul'un Range Rover Kiralama ihtiyaçlarını karşılıyor!

Daha önceki yazımızda belirttiğimiz gibi Range Rover konusunda uzman bir hizmet sunan Bilhan Oto Kiralama, Range Rover kiralama hizmetlerine son hız devam ediyor.

Öncelikle, Yeşilköy ve çevresinde yer alan müşterilerimiz, firmamıza uğrayarak son model Range Rover modellerini görebilirler. Beğenirseniz, hemen işlemlere başlayabilirsiniz.

Range Rover, bildiğiniz gibi en iyi suv modellerindendir. Bunla ilgili tumblr sitemizde küçük bir yazı yazmıştık. İlgili yazıyı okuyabilirsiniz.

Range Rover Kiralama ile ilgili daha fazla bilgi için oto kiralama sitesine gidebilirsiniz.

11 Kasım 2011 Cuma

BMW kiralama yapmak istiyorsanız, firmamıza uğramadan karar vermeyin!

Bmw marka otomobiller konusunda tercih edilen firmamızda bir çok bmw modeli bulunmaktadır.

Bmw hastalarını hepimiz biliriz. Kimi zaman son model bir otomobil yerine, 10 sene önceki Bmw modeli dahi seçilebilir. Çünkü Bmw markası bir farklıdır, biraz karizmadır. Sürmeyen bilemez.

Sizde böyle düşünüyorsanız, hemen bir Bmw'ye binip test etmek istiyorsanız, o heyecanı yaşamak istiyorsanız, hiç durmadan Bilhan Rent A Car ile iletişime geçerek oto kiralama yapabilirsiniz.


Çünkü Bilhan, Bmw kiralama konusunda önde gelen firmalardan olup, müşterilerini mutlu etmek için çalışmaktadır. Şöyle bir göz geçirirsek, firmamızda Bmw 530DBmw 520DBmw 320D, Bmw X5 ve Bmw X6 modelleri bulunmaktadır.

Eğer fazla bütçeniz bulunmuyorsa bu otomobil modelleri arasında Bmw 320D modelini seçmeniz sizin için daha ekonomik olacaktır. Bu otomobil modeli ile hızı ve konforu bir arada yaşayarak otomobili test edebilirsiniz.

Eğer ki en iyisi bende olsun diyorsanız, Bmw'nin önde gelen otomobil modellerinden olan Bmw X6'yı deneyebilirsiniz. Beyaz X6 modeli ülkemizde sık sık görülmektedir ve kullananlar tarafından büyük bir beğeni toplamaktadır. Eminiz ki sizde bu modeli beğeneceksiniz.

Öyleyse bu fırsatı kaçırmayın, hemen Bilhan Rent A Car'a ulaşın ve dilediğiniz modeli Bmw kiralama sayfamızdan kiralayın!

Oto kiralama sitemiz; www.bilhanrentacar.com hakkında;

Bundan önceki yazımızda web sitemiz ile ilgili küçük bir detay geçmiştik, şimdi ise daha açıklayıcı bir şekilde yazımızı yazıyoruz.

Senelerdir, sahibinden.com üzerinden kiralık otomobil modellerini sergileyen Bilhan, geçtiğimiz sene içerisinde www.bilhanotokiralama.com sitesini oluşturarak internet üzerinden sağladığı müşteri portföyünü genişletmiştir. Uzun süredir bu şekilde oto kiralama hizmeti vermeye devam etmektedir.


Bilhan, bir kaç ay önce ise www.bilhanrentacar.com sitesi ile internette 2. bir web sitesini oluşturmuştur ve müşteri sayısını daha da yükseltmeyi hedeflemektedir. Şuan için çok fazla bir kişiye hitap etmesede, zaman geçtikçe daha çok kişiyi karşılamaya devam etmektedir.



Bilhan Rent A Car, adı altında oluşturulan bu web sitelerinden olan www.bilhanrentacar.com sitesini sizler için ele alalım.

Siteye girdiğinizde sol üstte logomuz yer almaktadır. Hemen alt kısmında;
Anasayfa - Hakkımızda - Araçlarımız - Rezervasyon - Hizmetlerimiz - İletişim - Kiralama Koşulları

Hakkımızda
Bu sayfadan firmamız hakkında bilgiler edinebilirsiniz, az geldiği taktirde bizimle irtibata geçebilirsiniz yada ofisimize gelerek bir sıcak kahve eşliğinde bizlerle muhabbet ederek detayları öğrenebilirsiniz.

Araçlarımız
Firmamız bünyesinde yer alan otomobiller modelleri bu sayfada sizler için listelenmektedir. Resimli olarak ve özelliklerini gördüğünüz otomobiller hakkında daha fazlası için ilgili modele tıklayarak bilgi edinebilirsiniz.

Rezervasyon
İstediğiniz otomobili beğendikten sonra bu sayfadan hangi gün içerisinde rezervasyon yapacağınızı belirterek, diğer bilgilerinizi aktarırsınız ve o otomobili rezerve edebilirsiniz. Bu şekilde özel günlerinizi otomobilsiz geçirmezsiniz ve otomobil sıkıntısı yaşamazsınız.

Hizmetlerimiz
Verdiğimiz hizmetler arasında, Şoförlü Oto Kiralama, Filo Kiralama ve Vip Transfer hizmetleri yer almaktadır.

İletişim
Bize en rahat şekilde ulaşabilmeniz için bilgilerimizin yer aldığı iletişim sayfası.

Kiralama Koşulları
Bir çok rent a car firmasının olduğu gibi bizimde bazı kiralama koşullarımız bulunmaktadır. Bununla ilgili bilgi almak için ise, ilgili sayfaya göz atabilirsiniz.

Bilhan Rent A Car - Yeşilköy / İstanbul

Bilhan Rent A Car, İstanbul'un Yeşilköy ilçesinde yer alan bir rent a car firmasıdır.

Bilhan, senelerdir bu sektörde yer alan oto kiralama firmalarından bir tanesidir. Gerek ekonomik, gerekse lüks otomobil kategorilerinde yer alan otomobilleri ile İstanbul'un her tarafına uygun fiyatlar ile hizmet vermektedir.

Başlıca Bmw, Mercedes ve Range Rover modellerinin kiralama olanağını sunan firmamız, son model otomobilleri ile hizmet vermeye devam etmektedir.


Daha önceleri www.bilhanotokiralama.com sitesinden ulaştığınız web sitemize şuan www.bilhanrentacar.com sitesindende dilediğiniz zaman ulaşarak Oto Kiralama Rezervasyon bölümündeki formu doldurarak online olarak rezervasyon yapabilirsiniz.

Web sitemiz ile ilgili daha detaylı bilgiyi bu yazıdan sonra sizlere aktaracağız.