11 Kasım 2011 Cuma

Oto kiralama sitemiz; www.bilhanrentacar.com hakkında;

Bundan önceki yazımızda web sitemiz ile ilgili küçük bir detay geçmiştik, şimdi ise daha açıklayıcı bir şekilde yazımızı yazıyoruz.

Senelerdir, sahibinden.com üzerinden kiralık otomobil modellerini sergileyen Bilhan, geçtiğimiz sene içerisinde www.bilhanotokiralama.com sitesini oluşturarak internet üzerinden sağladığı müşteri portföyünü genişletmiştir. Uzun süredir bu şekilde oto kiralama hizmeti vermeye devam etmektedir.


Bilhan, bir kaç ay önce ise www.bilhanrentacar.com sitesi ile internette 2. bir web sitesini oluşturmuştur ve müşteri sayısını daha da yükseltmeyi hedeflemektedir. Şuan için çok fazla bir kişiye hitap etmesede, zaman geçtikçe daha çok kişiyi karşılamaya devam etmektedir.



Bilhan Rent A Car, adı altında oluşturulan bu web sitelerinden olan www.bilhanrentacar.com sitesini sizler için ele alalım.

Siteye girdiğinizde sol üstte logomuz yer almaktadır. Hemen alt kısmında;
Anasayfa - Hakkımızda - Araçlarımız - Rezervasyon - Hizmetlerimiz - İletişim - Kiralama Koşulları

Hakkımızda
Bu sayfadan firmamız hakkında bilgiler edinebilirsiniz, az geldiği taktirde bizimle irtibata geçebilirsiniz yada ofisimize gelerek bir sıcak kahve eşliğinde bizlerle muhabbet ederek detayları öğrenebilirsiniz.

Araçlarımız
Firmamız bünyesinde yer alan otomobiller modelleri bu sayfada sizler için listelenmektedir. Resimli olarak ve özelliklerini gördüğünüz otomobiller hakkında daha fazlası için ilgili modele tıklayarak bilgi edinebilirsiniz.

Rezervasyon
İstediğiniz otomobili beğendikten sonra bu sayfadan hangi gün içerisinde rezervasyon yapacağınızı belirterek, diğer bilgilerinizi aktarırsınız ve o otomobili rezerve edebilirsiniz. Bu şekilde özel günlerinizi otomobilsiz geçirmezsiniz ve otomobil sıkıntısı yaşamazsınız.

Hizmetlerimiz
Verdiğimiz hizmetler arasında, Şoförlü Oto Kiralama, Filo Kiralama ve Vip Transfer hizmetleri yer almaktadır.

İletişim
Bize en rahat şekilde ulaşabilmeniz için bilgilerimizin yer aldığı iletişim sayfası.

Kiralama Koşulları
Bir çok rent a car firmasının olduğu gibi bizimde bazı kiralama koşullarımız bulunmaktadır. Bununla ilgili bilgi almak için ise, ilgili sayfaya göz atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder