29 Şubat 2012 Çarşamba

Bahçelievler oto kiralama deyince Bilhan Rent A Car!

Geçen sene itibari ile Yeşilköy'de hizmet veren ve Yeşilköy Oto Kiralama deyince akla gelen ilk isimlerden olan Bilhan, artık Bahçelievler'de yer alıyor.
Bu değişim için daha önce internette herhangi bir yazı yazılmamıştı. Bilhan'dan sürekli oto kiralama yapanlar için aniden farklı bir semte taşınması pek şaşkınlık oluşturmadı. Daha önceden haberi olmayanlar için şaşkınlık oldu desek yerinde olur.

Bilhan Rent A Car, oto kiralama sektöründe daha iyi hizmet vermek için Bahçelievler'e taşındı. Bildiğiniz üzere Bilhan'ın da yer aldığı Talatpaşa cad. üzerinde bir çok rent a car firması bulunuyor. Bu firmalar arasında en popüler firmalar da yer alıyor. Bilhan'da o firmalardan bir tanesi olarak, aynı cadde üzerinde hizmet vermeye başladı.

O taraflarda işiniz olursa Bilhan'ın yeni ofisine gelerek kiralama yapmak istediğiniz araba modellerini hem daha önceden görebilirsiniz, hem de karşılıklı muhabbet ederek çay içebilirsiniz.

Güleryüzlü hizmet kalitesinden faydalanmak istiyorsanız, siz de Bilhan'dan oto kiralama işlemlerinizi yapın..

4 yorum:

  1. http://rizeotokiralama.kralaraba.com

    YanıtlaSil
  2. Siteniz başarılı bir şekilde faliyete geçmiş hayırlı olsun. İstanbul oto kiralama, araç kiralama hizmeti. http://www.otokiralamaprestij.com

    YanıtlaSil
  3. Emeğinize sağlık verdiğiniz bilgiler çok işime yaradı. İBM servisi olarak çalışmalarınızın devamını dileriz.

    YanıtlaSil
  4. Türkiye istanbul oto kiralama firmaları buluşuyor. :)

    YanıtlaSil