19 Aralık 2011 Pazartesi

Oto kiralama nasıl yapılır?

Bu konuda oto kiralama nasıl yapılır? sorunusu yanıtlayalım. Daha doğrusu Bilhan Rent A Car'dan oto kiralama nasıl yapılır?

Bu tür işlemleri 3 türlü yapabilirsiniz.
1. İnternet Üzerinden
Firmamızın internet dünyasında 2 farklı web sitesi bulunmaktadır. Bunlar bildiğiniz üzere bilhanrentacar.com & bilhanotokiralama.com siteleridir. 2side uzun süredir yayında olan web siteleridir. Bilhanotokiralama.com müşterilerimiz tarafından daha çok bilinen daha eski bir web sitemizdir. Her 2 web sitemizdede benzeri bilgiler yer almaktadır.

Şimdi web sitemizden nasıl oto kiralama yapabileceğinizi anlatalım.
www.bilhanrentacar.com sitesini bir çekip alalım. İlk olarak oto kiralama yazısına tıklayarak web sitemize giriyorsunuz. Daha sonra hemen üstte yer alan rezervasyon sayfasına girerek, bilgilerinizi giriyorsunuz. Tabi daha önce oto kiralama istanbul sayfasından bir otomobil seçmelisiniz. Siz rezervasyon yaptıktan sonra firmadan yetkililer size dönüş yapıyor ve işlemleri tamamlamanızda yardımcı oluyorlar.

2. Telefon üzerinden
Sürekli açık olan bir sabit ve bir de cep telefonu numaramız bulunmaktadır. Ayrıca Plus profilimizde de bilgiler yer almaktadır. Bunlar web sitemizde yer almaktadır. Hemen sitemize girerek bu numaraları görebilirsiniz. Dilediğiniz zaman arayarak oto kiralama konusunda hem destek alabilirsiniz, hemde rent a car işlemlerinizi yapabilirsiniz.

3. Firmamıza gelerekFirmamızın Yeşilköy civarında olduğunu daha önce vurgulamıştık. Firmamıza uğrayarak, sıcak bir çay ve samimi bir muhabbet eşliğinde rezervasyon işlemlerinizi yaparak, otomobilinizin anahtarını alıp çıkabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Bloğunuzdan istediğimiz verileri bulduk ve yararlandık , teşekkür ederiz. İlaçlama hizmetleri olarak başarılarınızın devamını dileriz.

    YanıtlaSil